Produktresultat: Cell-U-Loss

För ca 1,5 månad sedan började jag använda en produkt som heter Cell-U-Loss. Denna tablett kallas ibland för "centimeterjägaren", vilket jag snart kommer att berätta mer om. Men först lite kortfattad information om produkten:


Cell-U-Loss innehåller viktiga elektrolyter och har skapats för att återställa kroppens naturliga vätskebalans. Den bidrar också till att minska fettvävnadens uppbyggnad när den används med en balanserad och varierad kost, tillsammans med ett tillräckligt vätskeintag och regelbunden fysisk aktivitet.

Med hjälp utav den unika örtsammansättningen och tillräcklig mängd vätska hjälper Cell-U-Loss till med borttransportern av slaggprodukter samt bidrar till att återställa kroppens naturliga vätskebalans, vilket i sin tur kan bidra till att förbättra huden och göra den fastare.





Mitt resultat: Jag började använda Cell-U-Loss i början på februari efter tips från en kollega. Jag hade vid den tidpunkten dragit på mig en riktigt långdragen och svår influensa som jag inte verkade bli kvitt. Fick då tipset om att Cell-U-Loss kan hjälpa till att driva ut de här influensa-basiluskerna lite fortare, så jag provade. Och ja, det funkade!  Sedan den dagen har jag använt Cell-U-Loss varje dag!

Och inte nog med det, för några dagar sedan upptäckte jag ett minst sagt överraskande resultat som jag faktiskt inte haft en tanke på tidigare! Som jag nämnde ovan så kan den här lilla tabletten hjälpa till att "dra ihop" huden, och är därför väldigt bra att använda vid viktnedgång så att även huden hänger med i vad som händer.

I alla fall. Detta har jag inte haft en tanke på, eftersom jag i grunden är liten och har använt Herbalifes produkter för att gå upp i vikt och nu på senare tid för att bibehålla vikten & må bra. Så döm av min förvåning när jag en dag såg min mage i spegeln och upptäckte att min lilla "bebismage" nästintill hade försvunnit! Bebismage i den bemärkelsen att jag har haft som en "skinnpåse" under naveln som inte dragit ihop sig helt efter graviditeten för 3,5 år sedan. Nu är den nästan helt borta, och magen är platt och fin.

Det här var en väldigt rolig upptäckt, eftersom jag tidigare försökt träna bort "bebismagen" utan större resultat.

Så för mig är den här tabletten verkligen otrolig! Förutom att den driver ut slaggämnen och bibehåller en bra vätskebalans i kroppen så kan den även ge synliga resultat vilket ger en riktig "ego boost" :o)


Cell-U-Loss är ett kosttillskott som ingår i Herbalifes optimala program för viktnedgång.
Vill du veta mer? Fråga mig!



VIKTIGT ATT NOTERA: Cell-U-Loss. är ingen medicin, och ska heller inte behandlas som en sådan och/eller bytas ut mot medicin du idag använder! Cell-U-Loss. är ett kosttilskott och inget annat.

RSS 2.0