Så här ser min Herbalife-dag ut:

Börjar morgonen med ett glas Aloe-dryck (superbra för magen!), 1-2 glas iskall örtdryck (uppiggande, bra för förbränningen, innehåller antioxidanter) och en shake som jag försöker variera från dag till dag (komplett måltid, optimal frukost!). Dessa tabletter tar jag på morgonen:

Multivitaminkomplex (1 tablett) -som det låter, ett vitamintillskott
Fiber- och örttabletter (2 tabletter) -bra för magen bl.a.
RoseOx (1 tablett) -dunderkur för immunförsvaret!
N.R.G. (1 tablett) -en energikick som heter duga, och som håller mig på topp hela dagen!
Nutrition Active (1 tablett) -fullt av b-vitamin, förbättrar näringsupptaget
Cell-U-Loss (1 tablett) -driver ut slaggprodukter, hjälper till med vätskebalansen i kroppen

Det är min frukost rutin. Någon gång mellan frukost och lunch tar jag ett mellanmål, oftast en proteinbar (en liten chokladkaka som innehåller ca 10g protein =nyttig!) men ibland ett äpple beroende på vad jag är sugen på. Jag har alltid en vattenkanna framme och örtdrycken bredvid, så att jag under hela dagen kan dricka och därmed se till att få i mig mina 2 liter vatten om dagen.

Till lunch tar jag 1 Multivitamin-tablett, 2 fiber&örttabletter, 1 N.R.G., 1 Nutrition Active och 1 Cell-U-Loss ca 15-30 minuter före maten.

På eftermiddagen tar jag oftast en shake som mellanmål, och ser till att dricka ännu mer vatten. Jag brukar se till att få i mig 1 liter på förmiddagen och 1 liter på eftermiddagen! Om jag känner mig trött på eftermiddagen (t.ex. efter att ha varit på Nipängen och sprungit en hel dag) så brukar jag göra i ordning en Liftoff (en lågkalori energidryck) och den ger mig omedelbart tillbaka min energi och jag är pigg & alert resten av dagen och kvällen.

Till middagen tar jag 1 Multivitamin-tablett, 2 fiber&örttabletter, 1 Nutrition Active och 1 Cell-U-Loss ca 15-30 minuter före maten.

Efter middagen dricker jag sällan någon mer örtdryck (och aldrig Liftoff!!), eftersom det har en så pass uppiggande effekt på mig och jag blir vaken halva natten. Till kvällsfika blir det allt som oftast ytterligare en shake, för att säkerställa att kroppen har bra näring i sig under natten när den reparerar sig själv efter alla dagens aktiviteter. Det absolut sista jag gör varje kväll är att dricka ett glas NiteWorks som är bra för hjärtat och som även gör att jag sover som ett barn och vaknar pigg och utvilad igen på morgonen.

Dessa tabletter tar jag vid behov:

Thermo Complete (1 tablett) -uppiggande, bra för att kontrollera hunger. Jag använder denna om jag känner mig trött och behöver en omedelbar energikick, eller om jag blir väldigt hungrig men inte har möjlighet att äta just då (t.ex. om man är på stan, åker bil etc.)
Lipo-bond (1-2 tabletter) -driver ut slaggprodukter. Jag använder den här tabletten före måltid om jag vet med mig att jag ska äta något väldigt onyttigt, t.ex. om jag köpt en pizza, för att hjälpa kroppen på traven med att driva ut allt överflödigt fett och annan "skit" som jag stoppar i mig.
RoseOx -som sagt bra för immunförsvaret. Utöver den tabletten jag alltid tar, så stoppar jag ibland i mig några extra under en period, t.ex. om jag vet att det går någon sjukdom på jobbet eller dagis. Det gör jag för att boosta upp immunförsvaret lite extra. Det kan bli allt från 3-6 st om dagen.

Denna dagliga rutin har gjort att jag numera är pigg hela dagen. Jag vaknar runt 6-7 tiden på morgonen och skuttar upp glad i hågen och redo för ännu en dag. Jag somnar numera aldrig på soffan på eftermiddagarna, jag känner inte ens något behov av att vila! Inte ens på kvällarna somnar jag i soffan, jag som aldrig kunnat sett ett helt tv-program eller film utan att somna. Nu går jag och lägger mig runt 22:30 - 23:00 på kvällarna, utan att känna mig nämnvärt trött, och absolut aldrig slutkörd! Tänk, vad bra näring kan göra för kroppen & knoppen?!





Hälsokursen startar snart!

Jag erbjuder er alla en chans att lära er att bli pigga och/eller kontrollera er vikt. Om jag vore du så skulle jag ta den, utan tvekan!



Om du inte vill gå den här kursen, men ändå är nyfiken på hur du på ett enkelt sätt kan få en massa energi och känna dig pigg hela dagen -tveka inte att fråga mig! Jag är ett levande bevis på hur bra det fungerar.


Ett experiment jag aldrig tänker göra om!

Som många av er vet har jag under en längre tid nu ätit enligt Sund Frukost-konceptet, och jag har varit otroligt pigg & alert hela dagen tack vare det! Skeptiker och realist som jag är, så tänkte jag (trots min otroligt starka tro på produkterna) att det här var för bra för att vara sant. Att jag var så pigg kunde ju även förklaras med att vi går mot ljusare tider osv osv. Så jag tog och gjorde ett experiment. Jag slutade att använda ALLA produkterna. Bara så där, hux flux. Och det var mitt största misstag på väldigt länge!

Jag fick känna på hur det var att vara sjukt trött igen. Ärligt talat så förstår jag inte hur jag orkat med allt med Celia, jobb och vardag innan. Ännu mindre hur jag orkade både plugga och jobba i början på sommaren!

Redan första dagen på experimentet så kände jag bara "nej! jag orkar inte det här!" men fortsatte ändå. Dag två var nästan helt outhärdlig, och på den 3e dagen fick jag någon typ av magsjuka (och ja, jag tror att den kom smygandes pga att jag slutade med produkterna eftersom mitt immunförsvar antagligen for rakt ner i botten väldigt fort!). Och mer än 3 dagar klarade jag inte av. Idag är det dag 4, och jag har nu börjat med produkterna igen. Men, för att ni ska få se hur mycket sämre jag och min kropp mådde under dessa dagar så listar jag här upp de saker jag upplevde under de 2 första dagarna:

* Sämre hy DAG 1!!! (utbrott av finnar både i ansikt och på dekolletage, antagligen på grund av allt socker och all fet mat jag satte i mig på väldigt kort tid)
* Energin åkte rakt ner i botten. Ingen ork till någonting
* "Trött" i huvudet
* Behövde sova varje eftermiddag för att orka med kvällen
* Fett hår igen (dag 2)
* Blodtrycksfall (har inte haft ett enda blodtrycksfall på nästan 1 månad!)
* Supertorr hud  (pga 0 vattenintag)
* "läderhud" på fingrarna  (pga 0 vattenintag)
* Konstant sötsug
* Småäter hela tiden
* Känner mig aldrig mätt
* Hungrig igen knappt en timme efter frukost
* Vattenintaget försvann helt, eftersom jag föll tillbaka i gamla ovanor med saft & juice på en gång
* Magen funkar sämre (under tiden med Sund Frukost fungerade den utmärkt, för första gången någonsin!!)

Idag har jag alltså börjat med produkterna igen, eftersom jag inte orkar må så dåligt som jag gjort innan. Som sagt; jag förstår verkligen inte hur jag kunnat levt så där innan! Med den konstanta tröttheten och orkeslösheten. Hur fick jag något gjort?!

De positiva förändringar jag märkt av redan idag är:

* Pigg redan från morgonen (och är så fortfarande!)
* Känner inget behov av att vila nu på eftermiddan
* Inget småätande på hela dagen
* Inte minsta lilla sötsug
* Mycket gladare än vad jag varit under dagarna utan produkterna
* Inget blodtrycksfall, trots att jag varit liggande på golvet ena sekunden och hoppande & dansande till musik den nästa
* Vatten slinker ner hela tiden!


Det är otroligt egentligen, vad en bra frukost kan inverka på hela dagen och välbefinnandet överhuvudtaget!

Om någon av er därute känner igen sig i det här, så var inte rädd för att fråga mig om hur jag gör detta! Det är lättare än vad ni tror (och säkerligen billigare också :P) att få må så här bra och att få i sig en näringsrik frukost som ger er en kanonstart på dagen! Lätt, gott & effektivt helt enkelt :-)

RSS 2.0